Vremea la Moscova în aprilie 2016

Video: vremea la Moscova, pe 16 iunie 2016 Joi 16 iunie 2016

Potrivit METEOSTAR.RU serviciile meteorologice, temperatura medie la Moscova în nopți aprilie și zilele prognozate sub nivelul normal, va fi +1 ... + 8 ° C, respectiv. Zilele cu precipitații de așteptat o mulțime de ei mai mult de o duzină, cu toate acestea, precipitații este de până la standardele și nu deține, așa cum ploile abundente nu vor.

Video: vremea la Moscova, la 18 aprilie 2016 luni 18 aprilie 2016

Precipitarea toamna aproximativ 45 mm, 10-15% mai puțin decât de obicei. Nu este întotdeauna ploaie la temperaturi scăzute poate fi de așteptat scurte căderi de zăpadă.

Prima săptămână a lunii va fi noros, ploios, rece, cea mai mare altitudine termometrul nu va fi capabil să se ridice peste 4 grade. În cele mai tari zile de ploaie amestecat cu vărsat de zăpadă. Dar, de primăvară va prevala - se va termina zece vreme fără precipitații, aer prin acel moment va avea timp să se încălzească până la 10 de grade.

Video: La Moscova sa prăbușit furtună anormal de puternică furtună cu ploaie la Moscova în 2016

Următoarele 10 zile nu va fi atât de crud, temperatura în timpul zilei crește mai întâi în mod constant, ajungând până la 15 de grade, dar, de asemenea, scade în mod constant până la sfârșitul deceniului la 8, turnat ploi mici. Temperaturile pe timp de noapte a lua orice îngheț, uneori, acestea vor scădea la -3 ° C

Ploaie va fi turnat în a treia decadă a lunii aprilie, temperaturile pe timp de noapte sunt de multe ori sub zero. Ultimele zile ale lunii poate fi numit doar o parte relativ caldă (12), în comparație cu aceeași perioadă a anilor precedenți, când temperatura a ajuns deja la +25 grade Celsius.

Despre instabilitatea vremii aprilie, în capitala poate cita multe exemple. De multe ori pur și simplu inundă orașul cu zăpadă abundentă, așa că a fost în aprilie 1995, 1998. Anormal cald luna aceasta a început în 1975, în 1995, când temperatura a ajuns la 24 ° C Temperaturile aceleași obișnuite de zi și de noapte din aprilie sunt + 7 ... + 10 grade.

Prognoza se face conform unui model pe termen lung a prezice site-ului Meteostar.ru. Vremii Sursa de date - meteostar.ru/ru/month/Moscow/

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Primul mers pe jos cu nou-născutPrimul mers pe jos cu nou-născut
Cât timp vă puteți merge cu copilul la momente diferite ale anuluiCât timp vă puteți merge cu copilul la momente diferite ale anului
Haine de primăvară pentru nou-născuți - cum să se pregătească?Haine de primăvară pentru nou-născuți - cum să se pregătească?
Calendarul din fabrică pentru 2016Calendarul din fabrică pentru 2016
Ce trebuie să faceți viitorii părinți pentru a da naștere unui băiat?Ce trebuie să faceți viitorii părinți pentru a da naștere unui băiat?
Tur de Anul Nou de la MoscovaTur de Anul Nou de la Moscova
Anotimpuri și luni pentru copiiAnotimpuri și luni pentru copii
Cum sa te imbraci copilul pentru vreme: sfaturi pentru parinti !!!Cum sa te imbraci copilul pentru vreme: sfaturi pentru parinti !!!
Cum de a organiza prima plimbare cu copii?Cum de a organiza prima plimbare cu copii?
Calendarul lunar pentru transplantare plante de apartamentCalendarul lunar pentru transplantare plante de apartament
» » » Vremea la Moscova în aprilie 2016

© 2011—2022 GurusBaby.com