Vremea în Novosibirsk pe aprilie 2016

Video: vremea la Moscova aprilie 2016

Novosibirsk aprilie - îngrijirea timp de iarnă și venirea primăverii. Meteorologii au constatat că primăvara în această parte a lumii începe 08 aprilie. În această lună - în timp ce retragerea treptată a ierni lungi și primăvara scurtă, dar activă.

Date tehnice Temperatura lunii - 2,3 grade peste 0. inregistrate de temperatură în luna aprilie: - 29.1 și 30.7 sugerează că aprilie la Novosibirsk - luni meteo uimitor de diversă.

Potrivit site-ul Meteostar.ru, în acest an în luna aprilie intervalul de temperaturi în intervalul de la -5 grade Celsius la +17 grade Celsius. Aceste cifre sugerează posibilitatea ca luna aprilie va încânta vizitatorii rezidenți și un oraș bun, dar sunt specifice, vreme. plin soare și de vânt de sud se va vorbi despre sosirea iminentă a verii, dar scăderea temperaturii pentru a face noaptea pentru a aminti iarna apuse.
precipitații aprilie - zăpadă în derivă zăpadă, burniță - nu va depăși 32 mm, depășește ușor norma stabilită - 27 mm.

Video: Ucraina, DNI 16.11.2016 VERDICT SUPREMĂ SIL-"ALL-MAYDAUNY Bandera DIE"-predskazanie clarvăzător

În Novosibirsk și împrejurimile sale în luna aprilie 2016 pentru a începe o ploios, uneori, transformându-se în zăpadă, vremea. În prima decadă a modificărilor de temperatură pronunțate în timpul zilei va fi vorba despre apariția naturală a arcului scurt: termometrul va arăta -5-1, ziua 3 .. + 7 grade pe timp de noapte.Al doilea deceniu va fi prea ploios, uneori cu zăpadă. variații de temperatură zilnice vor fi stabilite într-un interval mai mare: de noapte de la -2 grade Celsius la 12 grade Celsius, temperatură de zi este stabilită în intervalul pozitiv: de la 3 la 18 grade.

Video: Novosibirsk Airshow 2016

Sfârșitul aprilie stabilă vreme de primăvară cu temperaturi de noapte de la 8-11 grade și indicatorii de temperatură de zi de la 9 la 17 de grade. La mijlocul deceniului, pe 23-25 ​​aprilie, cu posibile înghețuri de noapte scădere a temperaturii la -2 grade Celsius. În după-amiaza aceste zile, de asemenea, ar fi cool: 5 - 9 grade Celsius.

La 26 aprilie de primăvară intră Novosibirsk și în mod suveran din împrejurimi. Temperatura de zi cu zi va crește. Noaptea, termometrul va înregistra 2-11 de căldură în timpul zilei - 11-17.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Calendarul din fabrică pentru 2016Calendarul din fabrică pentru 2016
Ce trebuie să faceți viitorii părinți pentru a da naștere unui băiat?Ce trebuie să faceți viitorii părinți pentru a da naștere unui băiat?
Zhanna Friske a dat naștereZhanna Friske a dat naștere
Spațiu de aplicare pentru Ziua CosmonauticaSpațiu de aplicare pentru Ziua Cosmonautica
Sindromul ReyeSindromul Reye
Din ceea ce a făcut doar băieții? Din ceea ce a făcut doar fetele? Totul despre planificarea sexul…Din ceea ce a făcut doar băieții? Din ceea ce a făcut doar fetele? Totul despre planificarea sexul…
Anotimpuri și luni pentru copiiAnotimpuri și luni pentru copii
Cine va fi un băiat sau o fată: să învețe de la masaCine va fi un băiat sau o fată: să învețe de la masa
Mole și om de zăpadăMole și om de zăpadă
Cum să te îmbraci copilul în timpul ierniiCum să te îmbraci copilul în timpul iernii
» » » Vremea în Novosibirsk pe aprilie 2016

© 2011—2024 GurusBaby.com